Zadzwoń do nas! - (22) 811 22 11 - 0 608 012 552


Szkolenie – GHP i GMP (z zakresu zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności HACCP)

Szkolenie przeznaczone jest dla personelu gastronomii i zakładów zajmujących się wytwarzaniem i obrotem żywnością. Każdy sklep, hurtownia, zakład produkujący żywność musi zapewniać system działań służący bezpieczeństwu żywności. Jednym z elementów jest szkolenie pracowników. Szkolenie z zakresu zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności HACCP pozwoli spełnić podstawowy warunek jakim jest znajomość zasad postępowania osób zaangażowanych w procesy w których mogą wystąpić zagrożenia dla jakości żywności.
Szkolenia „GHP i GMP” organizujemy w miejscu wskazanym przez klienta lub w naszej sali szkoleniowej na zamówienie klienta.


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Newsletter

    Zapisz się do naszego newslettera aby być na bieżąco:

    * pole wymagane
  • Październik 2018
    P W Ś C P S N
    « Cze    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • Archiwa