Zadzwoń do nas! - (22) 811 22 11 - 0 608 012 552


Szkolenie – GHP i GMP (z zakresu zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności HACCP)

Szkolenie przeznaczone jest dla personelu gastronomii i zakładów zajmujących się wytwarzaniem i obrotem żywnością. Każdy sklep, hurtownia, zakład produkujący żywność musi zapewniać system działań służący bezpieczeństwu żywności. Jednym z elementów jest szkolenie pracowników. Szkolenie z zakresu zapewnienia bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności HACCP pozwoli spełnić podstawowy warunek jakim jest znajomość zasad postępowania osób zaangażowanych w procesy w których mogą wystąpić zagrożenia dla jakości żywności.
Szkolenia „GHP i GMP” organizujemy w miejscu wskazanym przez klienta lub w naszej sali szkoleniowej na zamówienie klienta.


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Newsletter

    Zapisz się do naszego newslettera aby być na bieżąco:

    * pole wymagane
  • Grudzień 2017
    P W Ś C P S N
    « Cze    
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • Archiwa